kőház

100%-ban gluténmentes konyha (GM)

Tudtad, hogy Magyarországon ilyen szállás is létezik?

Konyhánkban kizárólag gluténmentes alapanyagokból állítunk össze vacsorát és reggelit is.

Miért is?

Mint minden vállalkozás, azaz a legtöbb valamilyen érintettség miatt alakítja ki gluténmentességre épülő vállalkozását. Nálunk már 2011-től teljes gluténmentes konyha üzemel és törzsvendégeink között is igen szép számban vannak gluténérzékeny vendégek.
Igen, eltaláltad a családban 2 fő is glutén- és tejmentes diétát tart. Ezért igen képben vagyunk a glutén- és tejmentes alapanyagok terén. Mivel nem étterem vagyunk, így csak egyfajta menü készül minden nap. Kizárólag szállóvendégeink részére van lehetőség itt étkezni.

Kizárólag azon vendégeinknek, akiknek nem kell tartani a diétát, tartunk fenn külön helyiségben kezelt hagyományos pékárut a reggelihez.

Ízelítő a glutén- és tejmentes alapanyagokból

Itt lejjebb pedig foglalhatsz is azonnal

Azonnali foglalás 3 lépésben közvetítői jutalék nélkül

Szabad helyek keresése

A szállásfoglalással elfogadom, hogy a szálláshelyen a Házirendet betartom. Háziállatot sajnos nem áll módunkban fogadni. Ételintolerancia a foglalásnál személyenként bejelölhető!

Ha a kért időpontban nincs szabad hely, akkor a rendszer a közeli szabad helyeket fogja felajánlani. A foglaló befizetése történhet bankkártyával és SZÉP kártyával is!

Ha maradt még kérdés a Gyakran ismételt kérdések átolvasását javasoljuk (GYIK).

Életkorok az érkezés napján!


A legutóbbi keresés 2 perce, a legutóbbi foglalás 1 órája történt.