faházak

Romantikus szállás faházban, kültéri jakuzzi és medence használattal

Teljesen különálló szállást szeretnél erdei faházban? Akkor a Mátra 800 m tengerszint feletti magasságán, bükkfák között 3 db romantikus faházzal várunk, érkezz akár egyedül, párban vagy családostól, az év bármely szakában.

Darázshegyi Faház
A faházak mindegyike azonos elrendezésű, a földszinten társalgó van televízióval és egy fürdőszoba zuhanyzóval, toalettel, mosdóval. A mini konyhasarok főzésre, sütésre nem alkalmas.
Az emeleten egy légtérben 4 normál méretű ágy helyezkedik el. A földszinten található sarokülőgarnitúra 1 személy részére kinyitható. A földszint és az emeleti rész hermetikusan nem elzárható. Egy faházban maximum 5 fő elhelyezése megengedett. Egy kiadott faházban más vendég nem tartózkodik. A faházak télen-nyáron használhatók, padlófűtéssel temperált hőmérséklettel. Ágynemű és törölköző biztosított.
Képek a faházról a lap alján!

Webkameránk a jakuzzit, medencét és mögöttük a faházat mutatja ide kattintva!

Faház ártáblázat

Áraink faház/éjszakára vonatkoznak kültéri medence és jakuzzi használattal
Érvényes 2020. december 1-től
2021. június 15-től 2021. augusztus 31-ig min. 4 éjszakás tartózkodással foglalhatók.
faházban lakók2-4 éjszaka REGGELIVEL5 éjszakától REGGELIVEL
1-2 fő22 900.- Ft / éj21 900.- Ft / éj
3 fő26 900.- Ft / éj25 900.- Ft / éj
4 fő30 900.- Ft / éj29 900.- Ft / éj
5 fő34 900.- Ft / éj33 900.- Ft / éj
Ellátás nélkül is ugyanezen árak értendők!
18 éven felülieknek 350.- Ft/fő/éjszaka idegenforgalmi adó (IFA) fizetendő.
Faházainkba háziállatot nem tudunk fogadni. Megértésüket köszönjük!
A "csak egy" éjszaka foglalása kizárólag szezonon kívüli időszakokban lehetséges (főleg vasárnaptól-csütörtökig).

Információk ünnepi-, iskolai szünetek, illetve a síszezonban január, február időszakára

Ezekben az időszakokban kérjük a minimum 3 éjszakás érkezés tervezését, július és augusztus hónapokban pedig minimum a 4 éjszakás tartózkodást. Köszönjük.
A téli szünetben, a karácsonyi és szilveszteri időszakban árajánlat alapján, valamint egyedi időpontok foglalása lehetséges a kereslet alakulásának megfelelően és min. az 5 éjszakás foglalás szükséges.

Gyakran ismételt kérdések (Gyik)

Ajánlatkérés, foglalás

Kérjük az alábbi mezők pontos kitöltését, hogy a lehető legoptimálisabb ajánlatot tudjuk adni.

Az ajánlatkérés vagy foglalás küldése nem minősül azonnali foglalásnak. A foglalás kizárólag írásos visszajelzést követően és a foglaló megfizetésekor válik véglegessé.

Ajánlatkérés, foglalás vagy üzenet küldése

Másolat bejelölése esetén a megadott email címre is eljuttatjuk az üzenetet.
Hírlevél igénylésével elfogadod, hogy a panzió és az azzal kapcsolatos hírekről tájékoztassunk. A hírlevélről a hírlevélben található link segítségével azonnali leiratkozási lehetőség van.
A bejelöléssel elfogadod és tudomásul veszed az Adatkezelésről szóló szabályzatunkat, tájékoztatónkat.

Foglalással kapcsolatos információk

A faházak lefoglalására a kiemelt időszakokban 3 éjszakától van mód.
Foglalást a weboldalunkon található űrlapon keresztül, közvetlenül emailben vagy telefonon fogadunk el, majd visszaigazoljuk és megadjuk a foglalással kapcsolatos további teendőket. Foglalót átutalással vagy Szép Kártyás fizetéssel lehetséges rendezni, amelynek összege a foglalt időszak hosszától függ. Ezt minden esetben visszaigazoláskor emailben jelezzük. Foglalót legkésőbb az érkezés előtt egy hónappal várjuk vagy egy hónapon belüli foglalás esetén a foglalás után maximum két munkanappal.

Foglalás lemondását minden esetben írásban kérjük és fogadjuk el.

Egyéb hasznos információk

A Darázshegyi Panzió épületében terminál működik, amellyel a bankkártyás és Szép Kártyás fizetések könnyen, gyorsan, akár érintésmentesen (Pay Pass) lebonyolíthatók.
A Darázshegyi Panzió épületében mini bár, kávézó üzemel a faház és a panzió vendégeinek szolgálatában, illetve a faházban megszálló vendégeink a reggelit itt fogyaszthatják el. A Szép Kártyával fizető vendégeink bármelyik zsebből rendezhetik szolgáltatásainkat.

FELHÍVJUK Kedves Vendégeink figyelmét, hogy panziónkban az év bármely szakában történhet felújítás, szépítgetés, amely egyes személyeket rosszul érinthet. Az átalakítások csakis a kedves Vendégeink eddigi véleményei, észrevételei alapján, és csakis Önökért, Értetek történik. Célunk, hogy az itt tartózkodás során a lehető legjobb kiszolgálásban, nyugalomban teljenek a napok. Természetesen a zajosabb munkálatok kizárólag a pihenőidőn kívül történnek és főleg a Kedves Vendégeink távolléte alattra igyekszünk időzíteni azokat. Köszönjük szépen a megértést!

Darázshegyi Faház képekben

Darázshegyi Faházak a téli erdőben Darázshegyi Faház egy nagyobb havazást követően Darázshegyi Faházak az erdőben nappali a földszinten konyhasarok nappali a földszinten hálótér az emeleten faházak

Elismeréseink

Szálláskérés.hu oldalon elért elismerésünk, köszönjükSzuper Szállás - Darázshegyi Faház Mátraszentimre 

3235 Mátraszentimre, Rákóczi Ferenc u. 39.
Mobil: +36 20 281 3494
E-mail: Ide kattintva írhatsz is!
Fizetési lehetőségek:
készpénz, átutalás, bankkártya, Szép Kártya, Barion
Panzió NTAK regisztrációs szám: PA19001769
Faházak NTAK regisztrációs szám: EG19024013