kőház, faház

Kérdések, válaszok

Kérjük érdeklődés előtt az itt felsorolt kérdésekre adott választ részletesen elolvasni, hiszen lehetséges, hogy a feltett kérdésre itt megtalálható a válasz. Köszönjük szépen!

Kell időpontot foglalnom, illetve kell fizetnem a jakuzzi használatáért?

A jakuzzi használata mind a faházban lakók, mind a panzióban lakók számára ingyenes, azaz a szállásár tartalmazza a használati lehetőséget 7 és 21 óra (forgalmassabb időszakokban 22 óra) közötti időpontban. Előfordulhatnak karbantartással kapcsolatos rövid időszakok, amikor nem használható, de ezeket igyekszünk a lehető legoptimálisabb időszakokban elvégezni. A jakuzzi kb. 10 fő befogadására alkalmas, mindenki tetszőleges időpontban használhatja a megjelölt nyitva tartási időn belül. Időpont kérése, foglalása nem lehetséges és nem is kell.

Gluténmentes diétát kell tartanom és e szerint kértem az ellátást, kell kenyeret hoznom magammal?

Nem, nem kell gluténmentes pékárut hozni. A reggeli minden alkotórészét úgy állítjuk össze, hogy az ne tartalmazzon glutént. Pékárut a reggelihez frissen készítjük előre megbeszélt időpontra, hogy még igazán friss és meleg legyen. Minden esetben érdemes előre jelezni a gluténérzékenység meglétét, hogy naprakészek tudjunk lenni a reggelihez felszolgált pékáruval. A többi vendég nem gluténmentes pékárut kap.

Szobát vagy faházat foglaltam, kapok törölközőt? Van ágynemű?

Akár szobát, akár faházat foglaltál, minden személynek biztosítunk törölközőt és ágyneműt is. Ha egy törölköző nem elég, akkor érdemes hozni. Plusz törölköző 300.- Ft/db összegért kérhető.

Tudok a panzióban főzőcskézni?

Nem, nem lehetséges a panzióban főzőcskézni. Főzésre kialakított konyharész a vendégek számára nincs biztosítva. Nem apartmanok vannak a panzióban.

Van hűtőszekrény a panzió szobáiban?

A panzió földszinti szobáiban hűtőszekrény nincs. A panzió superior szobáiban mini hűtőszekrény található. Ha saját hűtőszekrény használatát szeretnéd, akkor a faházak valamelyikét javasoljuk pihenés céljára.

Tudok Szép Kártyával fizetni?

A panzióban és a faházakban megszálló kedves vendégek is tudnak Szép Kártyával (Széchenyi Pihenő Kártya) fizetni. Minden szolgáltatásunk teljesíthető vele, bármelyik alszámláról (zsebről) is legyen szó. Tehát elfogadjuk a szállás, szabadidő és vendéglátás alszámlákról is. Foglaló befizetése is lehetséges a Széchenyi Pihenő Kártyáról.

Van-e sütő a faházban?

Alapvetően egy egyszerű mini konyhasarok van berendezve a faházakban mosogató, hűtőszekrény, tányérok, poharak áll a vendégek szolgálatára, tehát sütő nincs. Nagyobb konyhai műveletek elvégzése nem lehetséges.

Internetelérés biztosított?

Igen. Internetelérést ingyenesen biztosítunk vendégeinknek wifi hálózatunkon keresztül. Tehát minden wifivel rendelkező készülékkel lehetséges a csatlakozás az internethez. A faházban és a panzióban megszállók is tudják használni.

Kisállatot vihetek magammal?

Sajnos az eddigi negatív tapasztalatok miatt kisállatokat nem tudunk sem a panzióban, sem a faházainkban fogadni.

Hol lehetséges a dohányzás?

Dohányozni az arra kijelölt helyeken lehetséges. A kapubejáró mellett, a fenyves árnyékában építettünk ki egy dohányzásra kijelölt helyet, ahol a dohányzás megengedett. Továbbá a területen a tűzrakóhely mellett abban az esetben megengedett a dohányzás, ha ott nem zavarjuk nemdohányzó társainkat és kiskorú sincs a közelben. Egyéb más helyeken, szobákban, faházakban, közösségi területeken, a kőház teraszán dohányozni szigorúan TILOS! A szabályt megszegőknek külön díjat számolunk fel!

Minden ok, most már foglalok

 

3235 Mátraszentimre, Rákóczi Ferenc u. 39.
Mobil: +36 20 281 3494
E-mail: Ide kattintva írhatsz is!
Fizetési lehetőségek:
készpénz, átutalás, bankkártya, Szép Kártya, Barion