kőház

Érdeklődés vagy foglalás szoba vagy faház iránt

Az ajánlatkérés vagy foglalás küldése nem minősül azonnali foglalásnak. A foglalás kizárólag írásos visszajelzést követően és a foglaló megfizetésekor válik véglegessé. A panzióban és a faházban sem tudunk háziállatot fogadni.

Ajánlatkérés, foglalás vagy üzenet küldése

Háziállat se faházba, se szobába nem hozható!

Reggeli, a szállásár tartalmazza!
Másolat bejelölése esetén a megadott email címre is eljuttatjuk az üzenetet.
Hírlevél igénylésével elfogadod, hogy a panzió és az azzal kapcsolatos hírekről tájékoztassunk. A hírlevélről a hírlevélben található link segítségével azonnali leiratkozási lehetőség van.
A bejelöléssel elfogadod és tudomásul veszed az Adatkezelésről szóló szabályzatunkat, tájékoztatónkat.

Foglalással kapcsolatos információk

A faházak és a szobák lefoglalására a kiemelt időszakokban 4 éjszakától van mód.
Foglalást a weboldalunkon található űrlapon keresztül, közvetlenül emailben vagy telefonon fogadunk el, majd visszaigazoljuk és megadjuk a foglalással kapcsolatos további teendőket. Foglalót átutalással vagy Szép Kártyás fizetéssel lehetséges rendezni, amelynek összege a foglalt időszak hosszától függ. Ezt minden esetben visszaigazoláskor emailben jelezzük. Foglalót legkésőbb az érkezés előtt egy hónappal várjuk vagy egy hónapon belüli foglalás esetén a foglalás után maximum két nappal.

Foglalás lemondását minden esetben írásban kérjük és fogadjuk el.

Egyéb hasznos információk

A Darázshegyi Panzió épületében terminál működik, amellyel a bankkártyás és Szép Kártyás fizetések könnyen, gyorsan, akár érintésmentesen (Pay Pass) lebonyolíthatók.
A Darázshegyi Panzió épületében mini bár, kávézó üzemel a faház és a panzió vendégeinek szolgálatában, illetve a faházban megszálló vendégeink a reggelit és a vacsorát is itt fogyaszthatják el. A Szép Kártyával fizető vendégeink bármelyik zsebből rendezhetik szolgáltatásainkat.

FELHÍVJUK Kedves Vendégeink figyelmét, hogy panziónkban az év bármely szakában történhet felújítás, szépítgetés, amely néhány személyt rosszul érinthet. Az átalakítások csakis a kedves Vendégeink eddigi véleményei, észrevételei alapján, és csakis Önökért, Értetek történik. Célunk, hogy az itt tartózkodás során a lehető legjobb kiszolgálásban, nyugalomban teljenek a napok. Természetesen a zajosabb munkálatok kizárólag a pihenőidőn kívül történnek és főleg a Kedves Vendégeink távolléte alattra igyekszünk időzíteni azokat. Köszönjük szépen a megértést!

3235 Mátraszentimre, Rákóczi Ferenc u. 39.
Mobil: +36 20 281 3494
E-mail: Ide kattintva írhatsz is!
Fizetési lehetőségek:
készpénz, átutalás, bankkártya, Szép Kártya, Barion
Panzió NTAK regisztrációs szám: PA19001769
Faházak NTAK regisztrációs szám: EG19024013