ételek, italok

Étkezési lehetőség a panziónkban és a faházban megszállóknak is

Panziónkban a reggelit a szállásár tartalmazza, így az kötelező.

Reggeli

TükörtojásDebreceni

Kellemes ébredést követően panziónk étkezőjében kényelmesen elfogyaszthatod az étlapról kiválasztható villás reggelit, amit frissen készítünk el. Kínálatunkban szerepel többek között hidegtál, Ham&eggs, tojásrántották különféle hozzávalókkal, tükörtojás, debreceni, virsli.
A választott reggelihez tálalunk még vajat, dzsemet, forró ízesített teát.
Reggeli ára egységesen 2.000.- Ft/adag, amit a feltüntetett szoba- és faház árak már tartalmaznak.
A reggelit 08.00 és 09.45 között szolgáljuk fel.

Vacsora

A napi túrát követően jól esik a frissen készült napi menü, amely minden nap glutén- és tejmentes változatban kerül minden kedves vendég elé. A vacsora levesből és egy főételből áll.
A vacsora ára egységesen 2.800.- Ft/adag.
A vacsorát pontosan 18.00 órakor szolgáljuk fel, kivéve a nyári időszakot, azaz május 1-től augusztus 31-ig pontosan 19.00 órakor. Aki nem tudja vállalni a pontos érkezést, kérjük az ne rendeljen vacsorát. A késve érkezők és meg nem jelentek esetében a vacsora összege felszámításra kerül. Köszönjük szépen megértésüket! Kérjük figyelembe venni, hogy településünkön legtöbb esetben 19 óra után melegkonyhás étkezést nem találnak!

Italok

Reggel friss kávé, cappucino, melange, latte machiatto és egyéb kávékülönlegességek kérhetők, hogy jobban induljon a nap. Gyermekeknek esetleg forró kakaóval vagy forró csokoládéval tudunk szolgálni. A kávé, kakaó és forrócsoki árakat a reggeli árak nem tartalmazzák.
Borkínálatunkat a gyöngyösi Ákos Pince biztosítja.

Fontos információk

Gluténmentes ételeinket főleg a Mester család által gyártott alapanyagokból készítjük, kitűnő gluténmentes süteményeinket Emese süteménylisztből állítjuk elő.
A lehetőségekhez képest minden esetben igyekszünk magyar és minőségi termékeket használni az ételek elkészítéséhez.
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy panziónk társalgójában, étkezőjében árusított termékek miatt az otthonról hozott italok nem fogyaszthatók, azok kizárólag a szobákban fogyaszthatók el. Köszönjük megértésüket.

Darázshegyi Panzió étel-ital kínálata ízelítőül

reggeli hidegtál Ham&eggs sütikínálatunk is mindegyike gluténmentes és a legtöbbje tejmentes is sütikínálatunk is mindegyike gluténmentes és a legtöbbje tejmentes is koktélkínálatunkból forró csokoládé klasszikus és fehér Sün szőlőből és körtéből - Darázshegyi Panzió gyümölcstál Reggeli hidegtál a Darázshegyi Panzióban

Latte macchiato készítése

 

3235 Mátraszentimre, Rákóczi Ferenc u. 39.
Mobil: +36 20 281 3494
E-mail: Ide kattintva írhatsz is!
Fizetési lehetőségek:
készpénz, átutalás, bankkártya, Szép Kártya, Barion
Panzió NTAK regisztrációs szám: PA19001769
Faházak NTAK regisztrációs szám: EG19024013